PRIVATUMO POLITIKA

Baltijos estetinės odontologijos akademija (toliau – BAED), juridinio asmens kodas 305337095, buveinės adresas Smolensko g. 6, LT-03201 Vilnius, yra Asmens duomenų valdytojų valstybės registre įregistruotas asmens duomenų valdytojas, kuris renka ir naudoja asmens duomenis šioje privatumo politikoje nurodytomis sąlygomis ir tvarka.

 

  1. Ši privatumo politika yra skirta asmenims, kurie naudojasi BAED  interneto svetainėje https://www.baed.lt teikiamomis paslaugomis.
  2. Naudodamiesi BAED  interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis, Jūs besąlygiškai sutinkate su šia privatumo politika. Jei nesutinkate su privatumo politikos sąlygomis, jūs neturite teisės naudotis interneto svetaine ir joje teikiamomis paslaugomis.
  3. Registruodamiesi kaip nauji vartotojai, registruodamiesi gauti naujienas, ar pirkdami bilietus, Jūs privalote pateikti savo el. pašto adresą.
  4. BAED netikrina Jūsų pateiktos informacijos. Jūs esate atsakingas, kad registracijos anketoje pateikti duomenys būtų tikslūs ir  teisingi.
  5. BAED neatsako už neteisėtą naudojimąsi Jūsų duomenimis, taip pat už Jums ar tretiesiems asmenims padarytą žalą pasinaudojant Jūsų duomenimis.
  6. Pateikdami savo duomenis svetainėje Jūs kartu suteikiate BAED teisę rinkti, kaupti, sisteminti, naudoti ir tvarkyti šioje privatumo politikoje nustatytais tikslais visus ir bet kuriuos asmens duomenis.
  7. Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, taip pat kitų asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimų. Tvarkydamas ir saugodamas Jūsų asmens duomenis BAED įgyvendins tinkamas organizacines ir technines priemones, kurios užtikrins asmens duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
  8. Jūsų asmens duomenys bus naudojami, siekiant įvykdyti užsakymus dėl bilietų pirkimo, suteikiant naudingą informaciją apie renginius,  bilietų kainas, kitus ypatingus pasiūlymus ar suteikti bet kokią kitą Jūsų pasirinktą informaciją bei siekiant tinkamai įvykdyti kitas interneto svetainėje teikiamas paslaugas.
  9. Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais tik gavus Jūsų sutikimą, kuris išreiškiamas registracijos anketoje pažymint atitinkamą langelį. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą, kad asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, apie tai informuodami BAED administraciją el. laišku [email protected]aed.lt 

 

Kokius asmeninius duomenis renkame ir kodėl juos renkame

 

NAUJIENLAIŠKIAI

BAED svetainėje įvesdami savo el. pašto adresą galite užsisakyti naujienlaiškius, kurie leis pirmiesiems sužinoti apie BAED renginius ir kitas naujienas. Įvedus elektroninio pašto adresą ir užsakius naujienlaiškį, Jūsų nurodytu el. paštu išsiųsime patvirtinimą.

Išsiuntęs naujienlaiškį, BAED gali rinkti statistinius duomenis apie Jūsų elgesį, pavyzdžiui, ar atidarėte el. laišką, kokias nuorodas paspaudėte.

Jūsų el. pašto adresą naujienlaiškių siuntimo tikslu tvarkysime iki Jūsų atsisakymo gauti BAED naujienas. Atsisakyti BAED naujienlaiškių prenumeratos galite naujienlaiškio apačioje paspausdami atitinkamą nuorodą arba kitais šioje politikoje nurodytais būdais.

 

 

KOMENTARAI

Kai lankytojai palieka komentarus svetainėje, mes renkame komentarų formoje rodomus duomenis, taip pat lankytojo IP adresą ir naršyklės vartotojo agento eilutę, kad būtų lengviau aptikti šlamštą.

Anonimizuota eilutė, sukurta iš jūsų el. Pašto adreso (dar vadinama hash), gali būti pateikta „Gravatar“ tarnybai, kad būtų galima sužinoti, ar jūs ją naudojate. „Gravatar“ paslaugos privatumo politiką galite rasti čia: https://automattic.com/privacy/. Patvirtinus jūsų komentarą, jūsų profilio nuotrauka bus matoma visuomenei jūsų komentaro kontekste.

 

 

MEDIJA

Jei įkeliate paveikėlį ar nuotrauką į BAED puslapį, turėtumėte vengti paviekslėlių ar nuotraukų su įdėtais vietos duomenimis (EXIF GPS). Svetainės lankytojai gali atsisiųsti ir iš svetainės paveikslėlių ir nuotraukų išgauti bet kokius vietos duomenis.

 

 

KONTAKTŲ FORMA

Kai lankytojas nori išsiųsti mums užklausą naudodamiesi kontaktų forma, mes renkame kontaktų formoje rodomus duomenis, taip pat lankytojo IP adresą ir naršyklės vartotojo agento eilutę, kad būtų lengviau aptikti šlamštą.

 

SLAPUKAI

 

 Kas yra slapukai?

  • Slapukas (angl. cookie) – tai mažas tekstinis failas, kurį interneto svetainė įrašo į Jūsų kompiuterio arba mobilaus prietaiso naršyklę, kai Jūs apsilankote svetainėje. Sekantį kartą apsilankius svetainėje šis failas gali būti nuskaitytas, kad svetainė galėtų atpažinti Jūsų kompiuterį ar mobilųjį prietaisą.

Kam mes naudojame slapukus?

  • Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie svetainės naudotojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti svetainę, klientų aptarnavimą ir BAED teikiamas paslaugas.
  • Prieigą prie statistinių duomenų apie BAED svetainės lankytojus turi BAED darbuotojai.
  • Prieigą prie techninių įrašų taip pat gali turėti BAED partneriai, kurie teikia BAED interneto svetainės turinio valdymo įrankius.
  • „Google Analytics” įrankį suteikia JAV įmonė „Google Inc.”, tad ji taip pat turi prieigą prie šiuo įrankiu surinktų statistinių duomenų. „Google Inc.” yra įsipareigojusi taikyti ES-JAV Privatumo skydo principus, kurie užtikrina, kad paslaugų teikėjas atitinka ES privatumo standartų reikalavimus. Šiam teikėjui taip pat taikomi sutartiniai įpareigojimai užtikrinti privatumą. Apie tai galite paskaityti https://www.google.com/analytics/terms/dpa/dataprocessingamendment_20160909.html.
  • Slapukus galima ištrinti arba išjungti. Tai padaryti galima naudojant Jūsų pasirinktos naršyklės valdymo įrankius. Informaciją kaip ištrinti arba išjungti slapukus galima rasti internetinėse paieškos sistemose, suvedus paieškos frazę „Kaip ištrinti slapukus „čia įrašykite jus dominančios naršyklės pavadinimą”.

 

 

ĮTERPTAS TURINYS IŠ KITŲ SVETAINIŲ

Šios svetainės straipsniuose gali būti įdėto turinio (pvz., Vaizdo įrašų, vaizdų, straipsnių ir kt.). Įterptasis turinys iš kitų svetainių elgiasi taip pat, lyg lankytojas būtų aplankęs kitą svetainę.

Šios svetainės gali rinkti duomenis apie jus, naudoti slapukus, įterpti papildomą trečiųjų šalių stebėjimą ir stebėti jūsų sąveiką su įterptu turiniu, įskaitant jūsų sąveikos su įdėtu turiniu stebėjimą, jei turite paskyrą ir esate prisijungę prie tos svetainės.

 

 

BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS

Jūsų asmens duomenis turi teisę naudoti tik BAED ir akademijos partneriai, su kuriais BAED bendradarbiauja, vykdant ir administruojant interneto svetainėje teikiamas paslaugas. Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti atskleisti valstybės valdžios institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktuose nustatytais atvejais.

Jūsų asmens duomenys bus saugomi ne ilgiau, nei to reikalauja šioje privatumo politikoje nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.

BAED pasilieka teisę bet kuriuo metu vienašališkai keisti privatumo politikos sąlygas. Pakeistos privatumo politikos sąlygos įsigalioja nuo jų paskelbimo BAED  interneto svetainėje www.baed.lt dienos.

 

 

BAED KONTAKTAI

Baltijos estetinės odontologijos akademija

Smolensko g. 6, Vilnius

Telefonas: +370 623 55220

El. paštas: [email protected]